Hoofdmenu

U bent hier

VWW inzake begeleiding van scheidsrechters

Primary tabs

Artikel 12 Uitnodiging

12.1 Uiterlijk veertien dagen voor de te spelen wedstrijd is de wedstrijdsecretaris van de thuisspelende team verplicht de wedstrijdsecretaris van de tegenpartij en de scheidsrechter een schriftelijke uitnodiging te sturen.

12.2 In de uitnodiging als bedoeld in artikel 12.1 staat in ieder geval de aanvangstijd, het adres en bereikbaarheid van het speelterrein en kleur en patroon van de wedstrijdkleding.

12.3 De wedstrijdsecretaris van de uitspelende vereniging is verplicht om in het geval dat er veertien dagen voor de wedstrijddatum nog geen uitnodiging is ontvangen, de wedstrijdsecretaris van het thuisspelende team te verzoeken om een uitnodiging, zoals bedoeld in artikel 12.1.

12.4 Bij afgelasting van de wedstrijd en verplaatsing naar een inhaaldag in de erop volgende week moet de wedstrijdsecretaris van de thuisspelende vereniging binnen 24 uur na bekend worden van de inhaaldag met de wedstrijdsecretaris van de uitspelende vereniging contact opnemen.

Artikel 13 Ontvangst en begeleiding Match Officials

13 De thuisspelende vereniging stelt een functionaris aan die de match officials begeleidt van aankomst tot vertrek, en overige diensten levert zoals beschreven in het “Protocol Scheidsrechters” (appendix 2).